Inför match: Ariana FC vs Bosna SK

På söndag kommer Bosna på besök. Utöver att vi har revansch att utkräva från senaste försluten mot dem så är Bosna topptippade och leder vår serie just nu. Dem har fått bra förstärkning dem senaste månaderna. Det är en vän till mig som leder laget och är mycket väl medveten om hur pass bra Ariana FC är så någon underskattning från deras sida eller psykiskt övertag från deras senaste vinst mot oss finns inte för dem. Hans lag kommer att komma 200% förberedda och laddade.

Inte bara det, hypen kring oss har blivit så stor att varenda lag i denna serien kommer göra allt för att just besegra Ariana FC. Arianas publik och smaken av att ta poäng mot oss kommer att vara det dem minns i slutet på säsongen. Samtidigt skapar just denna känsla lite rädsla hos dem alla när dem ser oss på andra sidan plan. Detta innebär att vi måste utnyttja denna sits genom att köra vårt eget, alltid gå för vinst och ge alltid lite mer än våra motståndare. I varje match!!!!

Dessa matcher plus matcherna mot Näset kommer att vara säsongens ”stora” matcher, säsongens höjdpunkt.

Vi behöver två kvalitativa träningar nu med full fokus på rätt saker och en söndag där alla är koncentrerade och laddade redan klockan 12:30 ungefär när det vankas samling inför match.

COME ON LIONS!! ?
FORZA AFC??

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.