Inför match: Gislövs IF – Ariana FC

Match imorgon borta i Gislöv kl 13:00

SAMLING: 11:00 i parkeringen på Hyllie IP

En oerhört svår match väntar oss imorgon. Ett fysiskt lag som KRIGAR om poängen. Det är viktigt att vi går in med rätt attityd och inställning till denna matchen från allra början. Uppladdningen är lika viktig… så förväntar mig 16 hungriga lejon imorgon.

Arianas bästa går före allt annat. 3 förändringar från senaste matchtruppen. Några nya som får visa upp sig denna gången. Jag tar ut de 16 som jag tror passar bäst till denna matchen och har haft rätt attityd under veckan. 20 matcher kvar och alla kommer att få visa upp framfötterna för mig.

Matchtruppen:

Mahmud Mohajerin
Mustafa Arezo
Ramo Gonzalez
Hasib Tajik
Khalid Arezo
Shams Nasri
Zaman Zadran
Shabir Jagori
Kim Hermansen
Afzal Sangin
Saleem Haidari
Umid Azizi
Linus Cazorla
Maxim Norzai
Mahdi Mohammadi
Bulent Petel

11:05 kör vi från parkeringen. Kom i tid!!

FORZA AFC!