Ariana tar hem tre poäng på Kvarnby IP

AC Kvarnby – Ariana FC 1-3 (1-1)

1-0 Christoffer Gustafsson Månsson 1’
1-1 Shabir Hussain Jagori 11’
1-2 Muhammad Afzal Sangin 63’
1-3 Shabir Hussain Jagori 77’

I den tionde omgången stod ett taggat AC Kvarnby för motståndet på Bäckagårds IP. Kvarnby tog ledningen efter knappt 50 sekunder. En tidig väckarklocka för Ariana spelarna enligt huvudtränaren Hushmand.

Det tidiga målet fick spelarna att växla till och varje individ höjde sig enormt och visade ännu en gång vilket jobb dem kan göra på fotbollsplanen. Vi kvitterar redan efter tio minuter och är dominanta under resterande spelminuter.

Vi vänder 1-0 underläge till 1-3 och tar med oss tre nya poäng. Det innebär att Ariana FC hakar på i toppen av tabellen. 

Nästa match är redan på söndag, som spelas på hemmaplan mot Gylle IF!

Foto: Nisar Mirza 

FORZA ARIANA!