EXTRA: Före detta Superettan spelare klar för Ariana FC

Ariana FC fortsätter plocka in storspelare som vill vara med på resan mot toppen. Denna gången är det ingen mindre än före detta Östersund och Landskrona BoIS spelaren Tim Andersson.
Sportchefen Omid Hushmand är lyrisk över sitt fjärde nyförvärv under sommaruppehållet

Känslorna är enorma. Tim är bokstavligen en stark spelare och personlighet, en ledare på och utanför plan. Han är en fantastisk mittback som har förmågan att ge allt och lite till oavsett hur matchen ser ut. Tim är en vinnarskalle av rang och kan höja sitt lag med sin energi och pondus, samt förvandlas till ett monster på plan när det behövs.

Ariana FC fansen har fått sin nya Hulk! – Omid Hushmand

Tim Andersson var ingen supertalang när han var ung, men genom sin enorma vilja lyckades han kämpa sig genom Husie IF:s ungdomslag och sedan vidare mot Östersunds FK och Superettan-laget Landskrona BoIS. Efter en tid i Superettan orkade han inte satsa vidare och kom tillbaka till moderklubben Husie IF. Efter en kortare paus från fotbollen känner han saknaden och känner sig sugen på att haka på Ariana FC:s spännande resa.

Tim är fåordig men uttrycker det alla Ariana supportrar vill höra

Jag känner mig riktigt taggad och det ska bli jätteskoj att spela för Ariana FC.