KLART: Ariana FC värvar ännu en landslagsspelare

Nu är det klart att Ariana FC värvar ytterligare en meriterad spelare från högre divisioner. Det är ingen mindre än 22-åriga Saber Azizi som redan i ung ålder har stora meriter med både spel i division 1 och landslagsfotboll.
Sportchefen Omid Hushmand uttrycker sina känslor efter drömvärvningen

Saber Azizi har varit min drömspelare i Ariana FC sedan uppstarten och nu är min dröm äntligen uppfylld. Han är en underbar spelare, ettrig och mångsidig som få, och med en väldigt fin teknik. Jag är övertygad om att med Saber kommer Ariana höja sig flera nivåer. Han är en garanti, och varje lag skulle älska att ha en Saber i sin trupp. 

Detta är en gåva från Mig till alla Ariana supportrar som har trott på vårt projekt sedan dag ett! – Omid Hushmand

För ett år sedan vann Saber Azizi division 1 med Landskrona BoIS och under säsongen spelade han även flera stormatcher i Svenska Cupen mot både Elfsborgs IF och Malmö FF. Saber Azizi har under säsongen 2018 spelat för Malmölaget FC Rosengård, som idag spelar i division 2.

Nu tar Saber Azizi nästa kliv i sin fotbollskarriär och vill höja Ariana FC till svenska fotbollens finrum

Jag var tvungen att lämna FC Rosengård av privata skäl och tackar dem för att ha möjliggjort min övergång. Nu vill jag lägga full fokus på Ariana och vara en del av den historia som ska ta klubben till nya höjder. Ariana FC har en vision som går hand i hand med min vision, och min dröm är att uppfylla den.