KLART: ALI JAGORI VÄRVAS FRÅN DIVISION 2-KLUBB

Den 21-åriga Ali Jagori har varit under klubbens bevakning under en längre period. Men nu bestämde sig Ali äntligen för att ansluta till truppen inför nästa säsong.

Ali är en extremt duktig spelare som har spelat fotboll hela sitt liv. I Ariana vill vi att han blommar ut och blir en publikfavorit då han verkligen är magisk med bollen. Det är definitivt en spelare för framtiden, och jag är verkligen glad för att han valde att ‘komma hem’ och ansluta sig till vår fantastiska trupp, säger sportchefen Omid Hushmand

Ali Jaghori är fostrad i MFF:s ungdomsakademi och har därefter spelat i flera Malmöklubbar, såsom Limhamns FF, Åkarps IF, LB07 och nu senast IFK Malmö som spelar division 2-fotboll.

Varför väljer du att spela för Ariana?

Som fotbollsspelare vill man alltid vinna när man spelar, och avancera i seriesystemet för varje år. Tyvärr har jag saknat den glöden i många klubbar jag spelat i tidigare, och då känns det inte särskilt motiverande att spela fotboll. Visst ska man ha kul, men det roligaste i fotbollen är att vinna. Jag är en vinnarskalle och det som lockar mig är den höga ambitionsnivån klubben har. Sedan hoppas jag kunna leverera och utvecklas som spelare för varje dag. Den nya tränaren är duktig, och jag tror att vi kan lära oss mycket av honom om vi kämpar på varje träning, säger Ali Jagori.

Ali Jagori skriver på för Ariana FC

 

Ariana välkomnar Ali Jagori till Sveriges varmaste fotbollsklubb!