Erol Bekir och Ariana FC går skilda vägar

Ariana FC meddelar idag att Erol Bekir efter ett succéår valt att lämna sitt uppdrag som huvudtränare.

– Från klubbens sida är vi väldigt nöjda med det jobb som Erol gjort för Ariana FC under den här korta, men fantastiska, tiden. Med sin kompetens och passion för sporten har han gjort oss till ett slagkraftigt lag. En serieseger och 20 vinster på 22 matcher är en prestation som vi kommer att vara Erol evigt tacksamma för, säger sportchefen Omid Hushmand.

– För många kom detta som en chock. Men anledningen till att vi har valt att ta det här beslutet gemensamt är att Erol känner att han inte kan engagera sig 100% på grund av tidsbrist. Vi är verkligen ledsna för att tappa en sån meriterad och professionell tränare. Våra ambitioner är att ta oss högre upp i svensk fotboll och i det läget vi är nu behöver vi vara säkra på att vi har en tränare som kan engagera sig fullt ut, avslutar Omid Hushmand.

Klubben vill även rikta ett stort tack till Jonny ‘Mourinho’ Pennsäter och Deval Eminovski som under året har ställt upp och gett av sin värdefulla tid för att träna laget vid sidan om Erol Bekir.