OFFICIELLT: ‘DELI’ KLAR FÖR ARIANA: “JAG VILL VARA EN DEL AV ARIANAS HISTORIA”

Den 26-åriga anfallaren Delawar ‘Deli’ Zadran har sedan klubben startats varit en drömvärvning. Men nu är det äntligen klart, och Deli kommer att spela för Ariana nästa säsong.

Deli har alltid lovat mig att han kommer när tiden är inne. Det känns som att vår storsatsning, med Erol som huvudtränare och nya duktiga spelare, har fått honom att känna sig redo för att komma ner och hjälpa laget uppåt. Jag har själv spelat med Deli och jag är säker på att han kommer ge allt för Ariana-publiken när serien kickar igång, säger sportchefen Omid Hushmand.

Delawar ‘Deli’ Zadran har spelat i flera Malmöklubbar, såsom Husie IF, BK Olympic, IFK Malmö och senast spelade han i division 2 med Kvarnby IF.

Varför väljer du att spela för Ariana?

Jag vill vara en del av Arianas historia och hjälpa klubben upp i seriesystemet. Projektet är intressant och jag vill gärna bidra med så mycket som möjligt. Nu ligger allt fokus på att vi vinner femman och tar oss till fyran så fort som möjligt, säger Delawar Zadran. 

Delawar Zadran klar för Ariana FC

Delawar Zadran klar för Ariana FC