Officiellt: Alexander Nuñez Coña klar för Ariana FC

Erol Bekirs lagbygge tar fart och nu har en femte spelare kontrakterats för den kommande säsongen. Den 37-årige rutinerade backen Alexander Nuñez Coña är senaste man att ha skrivit på.

Tidigare under transferfönstret har klubben framför allt förstärkt offensiven och mittfältet. Utöver värvningarna av Walid Shams och Mohammed Ryahi har vi även sett bland andra Ali Jagori och Delawar Zadran bli klara för AFC. Idag blev det klart med ännu en förstärkning, men i detta fall handlar det om försvarsspelaren och profilen Alexander ‘Nuñez’ Coña som har spelat på hög nivå i många år.

– I vår plan att stärka vårt försvarsspel och samtidigt utveckla vårt anfallsspel så ser vi att Alexanders egenskaper passar väl in. Hans fysik och vinnarmentalitet i kombination med hans rutin och lugn i försvarsspelet har fångat vårat intresse och vi är mycket glada över att vi nu är överens om en gemensam framtid tillsammans med Alex, säger sportchefen Omid Hushmand.

Nuñez har under sin långa karriär representerat klubbar såsom Malmö FF, IFK Malmö, Limhamn Bunkeflo 2007, FC Rosengård, Lunds BK och senast KSF Kosova. I en kommentar till hemsidan förklarar Alexander Nuñez att han är taggad inför 2019:

– Det känns väldigt bra att vara klar för Ariana, det är en tuff klubb med en tydlig målsättning, men samtidigt är stämningen fantastisk i omklädningsrummet och klubben andas kärlek, berättar Nuñez.

Alexander Nuñez klar för Ariana FC