Ny sponsor klar för Ariana FC

Försäsongen är i full gång för Ariana FC, och så är även jakten på sponsorer. Det är nu klart att MittBygglov.com har tecknat ett sponsoravtal med Ariana för säsongen 2019.

Mittbygglov.com kommer att synas på de vita matchtröjorna, hemsidan och genom våra mediekanaler.

– Vår klubb är i en fas där all ekonomiskt stöd och sponsring är extra mycket värt. Vi tackar därför MittBygglov.com för att de väljer att sponsra Ariana FC och att de tror på föreningens ambitioner, säger vice ordföranden Taher Azizi.

Vad driver ni för verksamhet på MittBygglov.com?

MittBygglov.com är ett  konsultföretag med stora ambitioner och gedigen kompetens inom arkitektur, konstruktion och produktion.

Vi hjälper både privata och företagskunder med arkitekt- och konstruktionsritningar. Genom att anlita oss kan man vara säker på att samtliga tjänster blir utförda enligt byggbranschens alla krav. Vi har även utvecklat våra tjänster, där vi kan erbjuda 3D-visualiseringsbilder, energiberäkningar, VA-ritningar, ventilationsritningar etc.

Vår ambition är att alltid erbjuda konkurrenskraftiga offerter till våra kunder men samtidigt bibehålla högsta kvalité på servicenivån.

Varför väljer ni att sponsra Ariana FC?

– Vi har följt Ariana FC sedan klubben grundades och är väldigt stolta över klubbens framgångar till dagens datum. Anledningen till att vi väljer att sponsra klubben beror på den gemenskap och kärlek klubben sprider genom sin verksamhet. Det är inte bara fotboll man får uppleva utan även en tillhörighet när man är på Arianas matcher.

Föreningen har även visat sig vara en samhällsaktör som gör skillnad utanför fotbollsplanen också. Vi vill därför vara med och vara delaktiga på denna resan och bidra med det vi kan. Vi hoppas på att vårt samarbete blir långsiktigt och ser fram emot en bra start, säger Gea Nezami från MittBygglov.com

 

 

Kolla gärna in deras hemsida och ha dem i åtanke när ni behöver hjälp med att bygga eller driva ett projekt.

Passa även på och gilla deras sida på Facebook och Instagram!