Toppen mot botten när Oxie besegrades på bortaplan

Vi pratade inte ens om underskattning inför matchen eftersom jag vet att killarna är hungriga för mer och det kändes onödigt att ens nämna det.

Vi vinner matchen med 0-3 på bortaplan mot Oxie SK. På något sätt kändes matchen som ett träningspass utan den där lilla extra gnistan. Oxie kom knappt över på vår planhalva och killarna gjorde jobbet, varken mer eller mindre.

Dagens kanoner kom från Mustafa, vår kapten, via en säker straff. Andra målet stod Momme Ryahi för via ett skott som liknade Kompanys mål för Manchester City senast. Har ni inte sett den så kolla in den här på Youtube så förstår ni vad jag menar. Vilken kanon! Tredje målet gjorde vår käre Ymredin med ett hårt skott otagbart även den för målvakten.

Nu har vi ett litet matchuppehåll över helgen och sedan kommer ett intensivt spelschema med 3 matcher mot toppkonkurrenter och det gäller att samla kraft för en rejäl urladdning.

En tråkig nyhet är att vår mittbacksrese Linus vred knäet på konstgräset och vi håller tummarna att det inte är så allvarligt.

Som vanligt så vill jag tacka spelarna, ledarna och alla supportrar som var på plats.

Forza AFC!

//EB