Tionde raka segern för Ariana FC

I den tionde omgången spelade Ariana på hemmaplan och fick besök av Skabersjö IF.

I gästernas läger rådde det optimism innan matchen om att bli första laget att plocka poäng från serieledarna i år, men när domarna blåste igång matchen visade hemmalaget varför man är överlägsna serieledare och det var Ariana för hela slanten.

– Idag var det som att köra på autobahn. Vi gick fram till 4-0, sedan slappnade spelarna av och då släppte in två enkla mål. Det var egentligen helt onödigt sa Arianas tränare Erol Bekir.

Utöver sina två mål skapade bortalaget inte något framåt och man var tillbakatryckta stora delar av matchen. Försvarsspelet var prioritet för Skabersjö, och ett ineffektivt Ariana till trots, fick man plocka 5 bollar bakom sin målvakt. Slutresultatet skrevs till 5-2.

– Det var en konstig match. Vi hade väldigt stort bollinnehav, framförallt i andra halvlek. Och i första missade vi massor av målchanser.

Klubben vill rikta ett speciellt tack till vår familjemedlem och hängivna supporter, Farid Zazai, som kommer att flytta utomlands och inte längre vara med på våra matcher. Farid ställde alltid upp och var först in på arenan och sist ut.

Tack även till alla supportrar som kom till matchen för att stötta laget! <3

Forza AFC!

Foto: Nisar Mirza
Bilder från matchen kan ni hitta på vår Facebook sida.

Nästa match:

Vellinge FF – Ariana FC
Datum: söndagen den 9:e juni
Tid: 13:00
Plats: Vellinge IP
ariana fc