Dado El-Kayed Ariana FC

EXTRA: DADO EL-KAYED KLAR FÖR ARIANA

Inför sommaruppehållet förstärks den redan starka truppen med anfallaren Dado El-Kayed som ansluter till Ariana FC från division 2-klubben FC Rosengård.

Den 22-årige Malmö-profilen Dado El-Kayed har tidigare spelat för bland annat IFK Malmö, Prespa Birlik och senast i division 2-klubben FC Rosengård. Dado har även varit en sejour i utlandet och spelat i den albanska högstaligan för klubben Skenderbeu FK under 2018.

Dado El-Kayed tillhör dessutom Palestinas U23-landslag där han bland annat representerat laget i Asiatiska mästerskapen för U23.

Varför väljer du att spela för Ariana?

Ariana har något fantastiskt på gång och jag vill vara med på denna resan och hjälpa klubben nå sina mål. Sedan tycker jag att föreningen består av ett gäng sköna grabbar, vilket var avgörande för mitt beslut, säger Dado El-Kayed.

Sportchefens ord om nyförvärvet

Vi är mycket nöjda över denna värvning och har stora förhoppningar på Dado då han besitter en enorm talang. Ska bli härligt att få se hans utveckling här. Jag kan bara gratulera alla Ariana-fans till en fantastisk duktig fotbollsspelare, säger Omid Hushmand.

En god nyhet för våra fans är dessutom att Dado kommer att vara spelklar redan till helgens hemmamatch mot BK Skansen den 23:e juni kl. 14.00.

#ForzaAFC!