Filip Olsson

15-ÅRIGE SUPERTALANGEN FILIP OLSSON KLAR FÖR ARIANA

Klubben har under sommaruppehållet gjort klart med försvararen Filip Olsson som ansluter närmast från Hyllie IK.

Filip Olsson har tidigare enbart spelat för Hyllie IK och för någon månad sedan var han även inkallad till Svenska Fotbollsförbundets Elitpojkläger i Halmstad, som vår huvudtränare Erol Bekir har ansvar för.

Jag valde Ariana för att det är ett hårt satsande lag med mycket kvalité. Tränarstaben håller hög nivå och jag tror att detta kommer vara bra för min utveckling, säger Filip Olsson.

Alltid glädjande att unga talanger ansluter. Filip är en duktig försvarare som har en ljus framtid framför sig. Blott 15 år gammal agerar han redan som en ledare på plan och förhoppningsvis tar han många kliv i sin karriär tillsammans här med Ariana FC, säger Omid Hushmand.

#ForzaAFC!