Samir Güngör

Ariana värvar Sami Güngör: “Atmosfären runtom hela klubben är magisk”

Årets andra nyförvärv är ingen mindre än 30-årige Sami Güngör. Spelaren presenterades i torsdags som en överraskning för Ariana-fansen med en video på vår Facebook-sida.

Sami har tidigare spelat för FC Rosengård, Lunds BK, Prespa Birlik, IFK Malmö och senast FBK Balkan.

– Anledningen till att jag valde Ariana är för att atmosfären runtom hela klubben är magisk. Det är en familjär klubb där alla är välkomna och så satsar man även på att klättra i seriesystemet. Vem vill inte vara med på den resan? Forza Ariana, säger Sami Güngör.

– En riktigt tung värvning för oss på den här nivån. Det var säkert över tio Malmöklubbar som ville ha Sami, men han tror stenhårt på den satsning vi gör. Detta är ett bevis på att vi jobbar rätt. När vi kan knyta till oss spelare i Samis kaliber är det fantastiskt kul. Sami kommer att vara en sevärdhet med sin förmåga att hitta passningar och öppna upp spelet. En sådan utpräglad spelfördelare kommer att bli en viktig nyckel i år, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC