Alvaro Olguin Maldonado

Rutinerad mittfältare klar för Ariana

Ariana fortsätter att förstärka truppen inför nästa säsong. Denna gången är det den rutinerade mittfältaren Alvaro Olguin Maldonado som blir klar för klubben.

Tidigare klubbar som 37-årige Alvaro representerat är bland annat FC Rosengård, Lunds BK, IFK Malmö och nu senast Veberöds AIF som kvalade sig till trean. Förutom nämnda klubbar så har Alvaro även spelat som proffs i den Burmesiska ligan, för klubben Zeyar Shwe Myay FC.

– Jag valde Ariana för att finna glädje, och det finns en positiv energi här som jag har saknat tidigare. Jag vill hälsa fansen att ni kommer att få se en lojal och hårt arbetande Alvaro 2020.

– Ännu en otroligt duktig spelare som ansluter till vår trupp. Alvaro är en passningsskicklig mittfältare som kommer att bidra med rutin och hårt arbete. En spelare från högre nivåer men har även rutin från dessa divisioner, vilket är ytterst välkommet för oss och våra unga spelare som behöver en vägledare på plan som honom. Jag är mycket lycklig över denna värvning, då han gör vårt redan starka mittfält väldigt komplett, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC