Robin Armandt

Landslagsmeriterad målvakt klar för Ariana FC

Ariana FC gör klart på målvaktssidan när man värvar landslagsmeriterade keepern Robin Armandt från seriekonkurrenten Kvarnby IK.

Den 33-årige Robin Armandt är en känd profil inom Malmöfotbollen och har spelat för bland annat IFK Malmö, Prespa Birlik, BK Olympic, FC Rosengård, LB07, Malmö City och senast Kvarnby IK. Utöver fotbollen är Robin även en given landslagsmålvakt för det svenska futsal-landslaget och spelar futsal i den danska högstaligan. Robin kommer snart att spela sin 50:e landskamp i januari.

– Jag känner att jag hamnar i en klubb som värderar det familjära och sportsliga mer än ‘businessen’ och våra ambitioner går hand i hand så valet var mycket enkelt, säger Robin Armandt.

– Det känns fantastiskt. Det är en sådan värvning som smakar mumma. Vi får in en av landets absolut bästa målvakter. Robin är en atletisk och outstanding målvakt. En modern sådan. Han har fötter som en playmaker och med sin rutin och snabba målvaktsspel kommer han vara en trygghet för oss där back. Han var på tapeten redan förra året men är här nu, hungrigare än någonsin och det är vi otroligt glada för, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC