Nu startar Ariana ett B-lag

Snacket om att starta ett B-lag har länge varit på tapeten, och nu har vi äntligen registrerat laget för att spela matcher under säsongen.

Träningarna startar redan nu på torsdag 12/3 med samling klockan 19.45 på konstgräset vid Coop Stadion.

Före den första träningen den 12/3 håller vi ett kortare upptaktsmöte 20.00 där vi går igenom förutsättningarna inför säsongen.

Alla är välkomna att delta. Så är du intresserad av att vara spelare eller bidra på något annat sätt till laget är du varmt välkommen.

För frågor eller funderingar kontakta Basir Hosseini: 070 – 751 68 11

Laget kommer att spela i Div. 2 Sydvästra för B-lag. Länk: http://www.skaneboll.se/information/?scr=table&ftid=83925

Anledningen till att styrelsen i Ariana FC har beslutat att starta ytterligare ett seniorlag på herrsidan till nästa år är att vi vill arbeta för en större bredd inom seniorverksamheten, där vi ska kunna hitta naturliga vägar för våra ungdomar att fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare när de kommer i ålder. Vidare möjliggör den här satsningen att fler av våra egna spelare så småningom kan ta klivet upp i a-laget.

Det är med hjälp av aktiva medlemmar som föreningen kan erbjuda idrotten till fler människor. Styrelsen väljer därför att tacka Rahim Hotek som tagit initiativet och Basir Hosseini som valt att ställa upp som tränare och ledare för B-laget.

#ForzaAFC