Blomman Vårdcentral ny sponsor för Ariana FC

Blomman Vårdcentral går in som ny huvudsponsor

Ariana FC kan med glädje och stolthet presentera Blomman Vårdcentral som ny huvudsponsor – vars logotyp kommer att pryda Arianas matchställ under årets säsong.

Blomman Vårdcentral är ett Malmöbaserat företag som omsätter ca 50 miljoner inom vården. Just nu händer det väldigt mycket inom bolaget, och man har etablerat sig starkt i Malmö och Lund, på väldigt kort tid.

Likt Blomman är Ariana FC på väg in i en ny spännande tid, och på stark frammarsch. Det är en resa vi i Blomman vill vara med på. Vi ser att Ariana FC är mer än bara en fotbollsförening, och detta blir förhoppningsvis starten på ett långvarigt samarbete, säger Blommans VD, Rashid Obaid, om samarbetet.

Blommans vårdcentral sticker ut genom sina generösa öppettider vardagar och helger, samt för att de prioriterar patienters önskemål om att få läkarhjälp direkt. Blomman har idag två mottagningar i Malmö och en mottagning i Lund.

– Klubben är väldigt glada över att få in en ny stark huvudsponsor. Vi tackar Blomman för deras förtroende och hoppas på att samarbetet kan leda till nya större framgångar för båda parter, säger Taher Azizi, vice ordförande för Ariana FC.

Vi rekommenderar våra fans att lista sig hos Blomman för att få bästa möjliga vård när behovet uppstår. Detta går att göra enkelt genom att logga in på 1177.se genom BankId och byta vårdcentral.

Besök gärna Blommans hemsida för mer info: https://blommanvardcentral.se/

#ArianaFC