INGEN PUBLIK PÅ VÅRA HEMMAMATCHER

På grund av den rådande coronapandemin och risken för smittspridning kommer våra hemmamatcher spelas utan åskådare tills vidare.

Inför hemmamatchen mot BK Höllviken har Ariana FC fått varningar från både Skånes Fotbollsförbund och polisen med rekommendation om att spela matchen utan publik. Vi tycker såklart att det är jätte tråkigt att vi som klubb blir hotade med poängavdrag och matchavbrott ifall våra supportrar dyker upp på idrottsplatsen. Men eftersom det är lagstadgat att man inte får samlas mer än 50 personer så har vi också ett stort ansvar som arrangerande förening.

Vi ber därför Er, våra vackra supportrar och familjemedlemmar, att stanna hemma och inte komma till Hyllie IP under matchdagen. Klubben lovar att försöka uppdatera er på vår Facebook-sida löpande under matchen. Detta gäller även vår hemmamatch på onsdag mot FC Trelleborg.

Vi hoppas att denna pandemi snart är över och vi kan dansa och sjunga tillsammans igen under våra matchdagar.

Tack för visad hänsyn!

Vänliga hälsningar,
Styrelsen