Leotrim Fangu klar för Ariana

Ung anfallstalang värvas från Åtvidabergs FF

Klubben kan meddela att man gjort klart med den 19-åriga anfallaren Leotrim Fangu som förmodligen är den sista pusselbiten i detta lagbygge.

– Jag provtränade med en del klubbar i Skåne men den klubb som jag fick upp ögonen för var Ariana. Redan första träningsmatchen jag spelade med Ariana så kände jag något jag inte har känt i någon annan klubb. Jag blev redan från början behandlad och välkommen som en familjemedlem. Därför valde jag Ariana FC. Mina mål och förväntningar med säsongen är att hjälpa Ariana vinna divisionen och stiga till trean, allt annat är ett misslyckande, säger Leotrim Fangu.

– Leo är en urstark anfallare som är både bra i det felvända spelet och i djupet. En spelartyp som kommer att bli väldigt viktig för årets Ariana. Under sina provmatcher har han imponerat stort på oss och vi ser honom som en viktig spelare för nuet och framtiden, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC