Ariana fortsätter värva ungt – Sanusi skriver på för 2021

Arianas värvningskarusell rullar vidare inför premiären i division 3. In kommer den unge försvaren Sanusi Naesae efter två säsonger i division 2 med spel för Prespa Birlik.

21-årige Sanusi har meriter från spel i både MFFs ungdomslag och Sveriges U16-landslag i sin karriär. De två senaste åren har han spelat i division 2 på seniornivå och ser fram emot nästa säsong i Ariana-tröjan.

– Det känns väldigt bra att få representera Ariana. Ett modernt lag med vinnarkultur, en bra tränare och framförallt en fantastisk omgivning. Jag ser fram emot att kunna bidra till framgångsresan, säger Sanusi Naesae.

Bild: Rafi Anwari (HHStudio)

Sportchefen Omid Hushmand kommenterar sin nya värvning:
– Sanusi blir en fantastisk komplement till backlinjen där han behärskar fler än en position. I Sanusi får vi en trygg och följsam back av modern kvalité som kommer med sin fantastiska karaktär att ta sina kliv med Ariana FC, säger sportchefen Omid Hushmand.

På frågan om truppen är spikad nu svarar sportchefen:
– Nej, någon fin present till förtjänar våra supportrar kan man tycka haha!

#ArianaFC