19-årig ytterback skriver på för Ariana

Ariana FC har värvat 19-årige Simón Jamett Menjivar som närmast kommer från spel i P19 Allsvenskan för Trelleborgs FF.

Simon är fostrad i Malmö FF och spelade i klubben från fyraårsåldern när han som 16-åring blev värvad av Trelleborgs FF. I Trelleborg blev det fyra säsonger med bland annat spel i pojkallsvenskan, men lämnar nu till förmån för Ariana FC.

– Det ska bli spännande att spela för Ariana FC som är en seriös klubb som satsar ungt och har en tydlig vision och idé. Tydliga mål och en målmedveten tränare som Sam gjorde valet enkelt för mig. Mina förväntningar är att spela så mycket som möjligt och att vinna vår serie.

Sportchefen Omid Hushmand fortsätter att satsa ungt inför 2021.

– Simon är en outtröttlig ytterback som är konstruktiv både framåt och bakåt. Som jag nämnt tidigare så ska en föryngring ske i Ariana och Simon som är endast 19 år har kapacitet att bli en riktig bra ytterback för Ariana FC, säger sportchefen Omid Hushmand.

Bild: Rafi Anwari (HHStudio)

#ArianaFC