Lovande mittfältare klar för Ariana FC

Ariana FC kan med glädje presentera 21-årige Habib Askar som ny spelare. ”Habib behärskar alla positioner på mittfältet”, säger sportchefen Omid Hushmand.

Den talangfulle mittfältaren Habib Askar har redan hunnit spela fotboll i Ettan och kommer närmast från IFK Berga i division 2.

– Vi får in en ung och talangfull mittfältare med fina fötter och som har erfarenhet från högre divisioner. Han behärskar alla positioner på mittfältet och kommer att vara en tillgång för laget, säger sportchefen Omid Hushmand.

Habib Askars egna kommentar om övergången

– Jag hade erbjudande från flera division 1-klubbar men valet landade på Ariana till slut då truppen är stark med många bra spelare. Jag har stora förväntningar och ser fram emot att spela med mina nya lagkamrater framför Arianas publik. Vill lova supportrarna att resan ska fortsätta och vi ska skriva historia tillsammans.

#ArianaFC