Ariana förstärker med Christoffer Tapper Holter

Under sommaruppehållet tränade 32-årige mittfältaren Christoffer “Tapper” Holter med Ariana och bestämde sig snabbt för att stanna.

Rutinerade Christoffer har tidigare spelat flera år för Landskrona BoIS i Superettan och gick sedan till IF Sylvia där han spelade i Ettan. Efter att ha varvat ner de senaste två åren väcktes hans kärlek till fotbollen på nytt i Ariana. Christoffer beskriver själv sin övergång på följande vis:

Första tiden i laget har överträffat alla förväntningar. Jag har aldrig blivit så väl bemött och inbjudande i någon annan klubb jag spelat i. Kvaliteten på spelarna, ledarna, materialare, massör, människor runt klubben och supportrar är 10/10. Det är inte utan att man vill prestera på topp varje gång man kommer till Hyllie IP!

Förväntningarna jag har är att hjälpa klubben att uppnå de mål som är satta för säsongen, och att själv vara en bidragande faktor till att alla presterar på topp. Det är många matcher kvar och serien är vidöppen med många fina lag, men om vi kommer mentalt förberedda till varje match och träning så kommer vi ha ett par riktigt roliga månader framför oss.

Jag tror verkligen att Ariana går en fin framtid till mötes med allt intresse och engagemang som finns i och runt klubben. Sist men inte minst hoppas jag att alla som har en vilja att Ariana ska fortsätta ta nya steg kommer och stöttar laget och klubben. Sen ska vi från planen göra vårt absolut bästa varje vecka för att få de resultat som alla önskar!

Matchbild från Christoffer Holters debut mot LB07
Foto: Claes Thureson

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

Vi får en rejäl spelare i Holter och en fantastisk människa med rätt karaktär att ha i omklädningsrummet. Holter kan spela på många olika positioner, och med sin rutin från högre divisioner gör att han kommer att bli en härlig injektion för Ariana i resterande delen av säsongen.

#ForzaAFC