Gani Bunjaki klar för Ariana FC

Ariana förstärker försvaret med Gani Bunjaku från division 1

I transferfönstrets sista timmar lyckades klubben komma överens med Gani Bunjaku om en övergång från IFK Malmö till Ariana FC.

Den 22-årige mittbacken Gani Bunjaku har trots sin unga ålder goda erfarenheter från A-lagsfotboll och blir en stark förstärkning under den pågående säsongen.

Hur känns det att få avsluta säsongen med Ariana FC?

– Det känns mycket bra. Ariana är ett lag med stora ambitioner och en professionell klubb som jag gärna vill vara en del av. Klubben har många supportrar och till dessa vill jag säga att jag är en mittback som aldrig ger upp och kommer att göra allt för laget.

Mina förväntningar är att jag ska hjälpa klubben till att avancera i seriesystemet ännu ett år och samtidigt önskar jag utveckla mig själv som spelare, både på och utanför planen, säger Gani Bunjaku.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Först och främst vill jag tacka IFK Malmö för ett effektivt och gott samarbete i samband med Ganis övergång.

Gani blir ett fantastiskt tillskott för oss nu under sista halvan av säsongen. Vi får in en tuff och stark mittback som aldrig viker ner sig i bataljerna och det kommer att höja lagets moral i matcherna. Vi ser framemot hans tid och utveckling här i Ariana, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ForzaAFC