Hugo Andersson klar för Ariana FC

Klubben välkomnar sitt fjärde nyförvärv Hugo Andersson till Ariana FC.

Ariana FC har skrivit kontrakt med den 23-årige mittfältaren Hugo Andersson som ansluter närmast från Vellinge IF och som tidigare har spelat i Superettan med Trelleborgs FF.

Hugo Andersson säger följande om att ha skrivit på för Ariana FC:

– Valet föll på Ariana eftersom det är en klubb med ambitioner och målsättningar som matchar mina egna. Ariana vill alltid utvecklas och bli bättre och det tror jag att vi kan bli tillsammans. Det är en klubb med en fantastisk kultur och ett fantastiskt engagemang både på och utanför plan.

Förväntningarna inför 2022 är att vi har ett konkurrenskraftigt lag som gör allt för att vinna och som satsar allt för att fortsätta klättra i seriesystemet. Personligen vill jag fortsätta ta steg både på och utanför plan och göra allt för att hjälpa Ariana vinna, säger Hugo Andersson.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Jag har följt Hugo sedan tiden i Superettan med TFF, och det är en fantastisk fotbollsspelare. En mångsidig mittfältare med bra fötter och bra teknik. Han jobbar otroligt hårt för sitt lag och har en bra lägstanivå.

Hugo kom ner till de lägre divisionerna från Superettan för att börja om efter en skada. Tanken nu är att han ska ta resan upp i seriesystemet igen, tillsammans med Ariana. Då Hugo är en intressant spelare är jag väldigt nyfiken på hur hans utveckling kommer att se ut och vad han kan komma att åstadkomma, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC