Bassam Ahmad Ariana FC

Bassam Ahmad skriver på för Ariana FC

Idag har Ariana FC kommit överens med den centrala mittfältaren Bassam Ahmad om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2022. Det blir klubbens femte nyförvärv inför nästa säsong.

Bassam Ahmad kommer närmast från Österlens FF där han varit en tongivande spelare på det centrala mittfältet.

Bassam Ahmads kommentar till hemsidan:

– Det känns verkligen riktigt kul att återvända till Malmö och ansluta till Ariana. Föreningen drivs av personer jag känner sedan tidigare och deras resa är en inspiration. Jag bara längtar till att få gå ut på planen och spela inför alla Ariana-supportrar.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Vi får i Bassam en dynamisk tvåvägsspelare som kommer att komplettera vårt mittfält på ett perfekt sätt. Bassam är magisk på att hantera boll och spela på få tillslag. En frisk Bassam kommer att göra en storartad säsong!

#ArianaFC