Ariana FC värvar mittbacken Patchi Diallo

Klubben kan idag stolt meddela att 26-årige mittbacken Patchi Diallo är klar för Ariana FC.

Patchi lämnar därmed seriekonkurrenten FC Rosengård efter två säsonger i klubben. Tidigare har han bland annat spelat för BK Olympic och säsongen 2019 tog han emot utmärkelsen bästa försvarare i Division 2 Västra Götaland 2019.

Patchis kommentar om sin övergång till Ariana FC:

– Har varit i kontakt med Omid flera år tidigare och han har verkligen visat stort intresse, men intresset har varit ömsesidigt. Jag har blivit välkommen direkt på ett fantastiskt sätt och nu när Ariana tagit steget upp i division två känns det väldigt bra att få vara med på deras resa och förhoppningsvis kunna bidra till ännu en fin säsong, säger Patchi Diallo.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Fantastiskt glad för denna värvning! En otrolig viktig pusselbit som vi får in här. Patchi är ett monster och kan denna divisionen in och ut. Nu gäller det att han jagar den formen då han blev bästa försvararen i division 2, och skörda nya framgångar med Ariana FC, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC