Moshtaq Ahmadi värvas från Thailand

Klubben breddar sin forwardsuppställning och har i dagarna gjort klart med 25-årige Moshtaq Ahmadi från Thai League 2.

Efter att ha blivit SM-mästare i brottning 2013 valde Moshtaq att byta karriär och bli fotbollsproffs. Med sin starka vinnarmentalitet gick Moshtaq Ahmadi från att spela i ett juniorlag i Ljungby till att bli utlandsproffs i Thailand på bara några säsonger. Anfallaren har även meriter från spel i division 1 för Linköping City.

Moshtaq Ahmadis kommentar om övergången till Ariana:

– Jag har följt Ariana sedan flera år tillbaka. Det är ett lag som alltid vill vinna och det passar mig perfekt. Det känns väldigt bra att vara med på Arianas resa till Eliten. Jag ser väldigt framemot säsongen 2022 där målet är att vinna varje match, säger Moshtaq Ahmadi.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Väldigt kul med spelare som brinner lite extra för klubben. I Moshtaq får vi en tung anfallare med en enorm arbetskapacitet och som är bra i det felvända spelet, men även väldigt stark och snabb i djupled. Moshtaq har erfarenheten, egenskaperna, personligheten och dessutom älskar han att vara här och det är det viktigaste, säger Omid Hushmand.

#ArianaFC