Glada hem går in som ny sponsor

Ariana FC kan med stor glädje meddela att man välkomnar glada hem som ny sponsor till klubben.

– Vi på Ariana FC är mycket glada över att kunna välkomna glada hem som en ny nätverkspartner och vi hoppas att detta bara är början på ett längre samarbete som ska gynna bägge parter, säger klubbens ordförande Taher Azizi.

Glada hem etablerades 2008 och är ett familjeägt företag. Företaget erbjuder professionell städhjälp till både den privata och professionella marknaden. Företagets mål är att vara den optimala partnern för alla sina kunder. Detta uppnås genom att etablera en relation med kunderna där flexibilitet, personlig service och hög kvalitet är några av ledorden.

– Det föll sig naturligt att sponsra en förening som Ariana FC vars värderingar, ambitioner och driv går i linje med glada hems. Vi är båda mitt i varsin spännande resa, och det ska bli väldigt roligt att få dela detta med varandra. Så från en familj till en annan: Nu kör vi, hälsar Gabriela Herendic från glada hem.

#ArianaFC