Edafe Egbedi klar för Ariana FC

Under dagarna blev det klart att före detta Superettan-spelaren Edafe Egbedi är nu klar för Ariana FC.

Innan serien kickar igång på söndag bjuder vi Ariana-fansen på en sista monster-värvning. Klubben kan nu stolt meddela att Edafe Egbedi kommer att representera Ariana FC den kommande säsongen.

Den 28-årige yttermittfältaren har spelat ett antal säsonger i Superettan för bland annat Landskrona BoIS och Norrby IF, men kommer senast från en säsong i division 1 med Österlens FF.

På sin meritlista har Edafe även gjort 12 U20-matcher och 3 mål för Nigeria. Deltog i U20-VM 2011 och gjorde det avgörande målet när Nigeria slog ut England i åttondelsfinalen.

Edafe Egbedis kommentar om sin övergång till Ariana FC

– Jag är glad för att tillhöra Ariana och jag ser hur alla involverade lägger sina hjärtan i klubben. Samtliga visar en enorm kärlek och kämpar så hårt för att klubben ska nå nya framgångar. Mina förväntningar är att bidra och se till att vi tar ännu en serieseger.

Min hälsning till fansen är att jag valde Ariana på grund av Er. Jag vill att ni stöttar mig och laget så att vi kan vinna matcher och göra er glada. Vi kommer inte att göra er besvikna, säger Edafe Egbedi.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

Som klubb söker vi alltid efter möjligheter och när möjligheten att knyta till sig Edafe dök upp under sista veckan så var det ingen tvekan. Egbedi kommer definitivt att avgöra en hel del matcher i division 2 för Ariana. Han är en magisk spelare, duktig i en mot en och det händer alltid oväntade saker kring honom.

Otroligt stolt att avsluta transferfönstret med en sådan värvning. Nu stänger vi fönstret, för tillfället, säger sportchefen Omid Hushmand.

Omid Hushmand avslutar transferfönstret med Edafe Egbedi som sin sista värvning.

#ForzaAFC