Författaren och läkaren Karim Hotek sponsrar Ariana FC

Klubben kan med glädje presentera att man tagit emot ett stöd på 25 000 kronor av författaren och läkaren Karim Hotek, genom hans bolag Hotek Konsult AB.

– Klubben har växt så otroligt mycket de senaste sex åren och ekonomin är den mest avgörande faktorn för att föreningen ska kunna fortsätta med framgångsresan. Vi är därför mycket glada över att Karim, som ensam person, väljer att stötta klubben så generöst, säger ordföranden Taher Azizi.

Som ung växte Karim Hotek upp i området Kroksbäck, vilket är Arianas upptagningsområde, och där man bedriver barn- och ungdomsverksamheten. I sin nyutgivna bok “Från bankrånare till kirurg” skriver Karim Hotek om just Kroksbäck i en löst verklighetsbaserad roman.

Genom att sponsra Ariana FC vill Karim bidra till att barnen som växer upp i området får en bättre hälsa.

– Jag har följt Arianas resa sedan start och beundrar alla som har bidragit till klubbens framgångar och tillväxt. På barn- och ungdomssidan har klubben gjort ett starkt jobb och genom att stötta Ariana FC vill jag bidra till en förbättrad barnhälsa på Kroksbäck. Det är ett sätt för mig att ta ett ansvar och ge tillbaka till området jag vuxit upp i, säger Karim Hotek.

#ArianaFC