Ariana förstärker truppen med fyra nya spelare

Ariana FC kan idag presentera att man förstärkt truppen med tre försvarare och en mittfältare efter att ha tappat ett par spelare under säsongen.

Inför den återstående delen av säsongen har klubben nu gjort klart med fyra nya spelare för att säkerställa bredden i truppen. En närmre presentation av spelarna kommer att publiceras under kommande vecka. Dock är två av spelarna redan välbekanta ansikten för Ariana-supportrarna.

Spelarna som ansluter är:

  • Sami Güngör, 33 år, från Malmö City FC.
  • Nikodem Roman Kowalski, 25 år, från danske division 2-klubben Slagelse B&I
  • Mohammed ‘Crespo’ Al-Asadi, 23 år, från NK Croatia.
  • Totte Holmkvist, 19 år, från BK Olympic.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:
– Att förstärka truppen under sommaruppehållet var en plikt för mig med tanke på ambitionen och drömmarna som människorna har här i klubben. Vi har under säsongen blivit av med en del bredd i truppen och får nu istället in en hel del spets.

– Fyra fantastiska spelare som kommer att höja nivån, och även en femte kommer att presenteras nästa vecka. Vi får in Sami och Crespo, två spelare som känner till klubben väl och har hjärta för dessa färger. Med Niko och Totte får vi in två otroligt bra ytterbackar som spelar en snabb och fysisk fotboll, säger sportchefen Omid Hushmand.

Vi hälsar spelarna välkomna till klubben!

#ArianaFC