GOAT Sports inleder samarbete med Ariana FC

Inför höstens slutspurt inledde Ariana FC och GOAT Sports ett sponsringssamarbete för att hjälpa laget nå sin fulla kapacitet.

GOAT Sports är ett träningsföretag som erbjuder förstklassig coaching, elitträning och mycket annat. Företaget bedriver verksamhet på plats på deras gym, online och riktar in sig mot privatpersoner, föreningar samt företag.

– Vi ser samarbetet med Ariana FC som ett partnerskap mellan två organisationer med stora ambitioner inom både svensk och internationell mark.

Vi på GOAT Sports tycker att det är väldigt kul att kunna hjälpa till i denna elitsatsning tillsammans med andra likasinnade människor. Hela kulturen i föreningen är framåtsträvande, vilket känns bra och passar oss väl, säger VD:n Adrian Skepi.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Vi är mycket glada över detta fantastiska samarbete som ger vår organisation, framförallt våra spelare en gyllene möjlighet att nå bästa fysiska form för att ta sin fotboll till nästa nivå. Här pratar vi om otroligt professionella och duktiga coacher som skräddarsyr scheman, guidar och tar hand om våra spelare utifrån vad de behöver. Företagets värderingar går hand i hand med vår verksamhet och tillsammans med GOAT Sports ökar Arianas möjligheter till att utveckla och fostra nya duktiga fotbollsspelare, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC