Ariana FC förlänger med Tommy Ringblom

Ariana FC och Tommy Ringblom går skilda vägar

Efter en framgångsrik tid med två seriesegrar har klubben och huvudtränaren bestämt sig för att gå skilda vägar.

Tommy Ringblom kom till klubben mitt under säsongen 2021 i division 3, då laget endast hade kammat hem fyra poäng och låg på en nedflyttningsplats. Med Tommys ingång lyckades Ariana rada upp 17 raka segrar och vinna serien med tre matcher kvar till sista omgången.

– Jag vill tacka för möjligheten jag har fått i klubben. Jag har haft en fantastisk tid i Ariana. Jag har fått möjligheten att lära känna en massa underbara människor. Det har varit en ära att få vara en liten del av denna framgångssagan och Arianafamiljen. Jag önskar klubben och alla fansen all lycka i framtiden och hoppas att det blir en åttonde serieseger i rad, säger Tommy Ringblom.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Vi tackar Tommy för hans tid som huvudtränare i Ariana men klubben kommer alltid vara hans hem. Med facit i hand är han den mest framgångsrika Ariana-tränaren sedan klubben grundades med två seriesegrar och en segersvit på 17 raka segrar förra året. Tommy är en stor tränare och människa och vi önskar honom all lycka i hans framtida åtaganden, säger sportchefen Omid Hushmand.

#ArianaFC