Agim Sopi tar över Ariana FC

Agim Sopi tar över Ariana FC

Vi är glada att presentera Agim Sopi som ny huvudtränare för Arianas herrlag. Han ansluter till föreningen och tar över från och med 1 december.

Agim Sopi kommer närmast från uppdraget som huvudtränare i Österlen FF där han varit under de två senaste säsongerna. Innan dess var Agim Sopi i Landskrona BoIS under tre säsonger och tog bland annat laget upp till Superettan 2017.

Agim Sopis kommentar om sitt nya uppdrag:

Det känns fantastiskt kul och spännande att ta detta uppdrag. Mest för den ambition klubben har och vilken resa man har gjort i seriesystemet. Det är en ung styrelse som vill mycket och jag hoppas kunna bidra med min kompetens och nå nya sportsliga framgångar med klubben, säger Agim Sopi.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Agim är en meriterad, kunnig och driven tränare som passar perfekt in i det sätt vi ser på fotbollen och vår klubb. En självsäker och ödmjukt kaxig tränare som har på ett monumentalt sätt utvecklat sina tidigare klubbar och fått många unga spelare att bli stora stjärnor under sin tid.

Agim kommer in i klubben efter ett uppehåll från från fotbollen med en utomordentligt hunger. Detta blir en nyckel om Ariana ska triumfera under sin första säsong i Ettan, säger sportchefen Omid Hushmand.

Omid och Agim
Välkommen till Ariana FC, Agim Sopi.

#ArianaFC