Tom Wassholm lånas in från Trelleborgs FF

Första värvningen inför säsongen 2023 blir anfallaren Tom Wassholm som lånas in från Trelleborgs FF.

Den blott 19-årige anfallaren skrev nyligen ett tvåårskontrakt med Trelleborgs FF, där han har tagit sig hela vägen upp genom akademin till A-laget. Med denna övergång inleder Ariana FC ett föreningsutvecklande samarbete med Trelleborgs FF. Samarbetet innebär att spelarna kan representera båda klubbarna.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– En mycket spännande och speciell spelare. Tom har många av de egenskaper som krävs för en anfallare i dagens fotboll. Han är dessutom triggad av konkurrensen i Ariana FC och det ska bli kul att följa honom och hans utveckling här.

– Tom är en spelare som jag tror mycket på. Han är otroligt löpvillig och har en finurlighet som passar in bra här hos oss.

– Jag vill även passa på att tacka Salif Camara Jönsson som har varit fantastisk från första stund. Det här hoppas vi är början på ett stabilt och långvarigt samarbete som båda klubbarna gynnas av, säger sportchefen Omid Hushmand.

Klubben välkomnar anfallaren Tom Wassholm till Ariana FC inför säsongen 2023!

#ArianaFC

Fotograf: Björn Sandberg