Allbilverkstan förlänger avtalet som huvudpartner

Med stor glädje kan vi meddela att Allbilverkstan förlänger sitt partnerskap med Ariana FC och fortsätter att stötta klubben för sjunde året i rad.

Allbilverkstan har sedan första dagen varit en oerhört viktig samarbetspartner för klubben och gett föreningen ekonomiskt stöd år efter år. Allbilverkstan har även varit pådrivande vid start och utvecklingen av Arianas ungdomsverksamhet. Samarbetet fortsätter även i år där en del av partneravtalet innebär att Allbilverkstans logga trycks på framsidan av matchtröjan.

– Allbilverkstan har varit en av våra absolut viktigaste partners sedan föreningen började tävla 2016. Vi är därför väldigt glada och tacksamma över att de väljer att förnya sitt partnerskap. Vi ser även detta som ett tecken på att vi gör väldigt bra saker då vi kan behålla en partner så här länge, säger klubbchefen Norlla Amiri.

Allbilverkstan i Malmö är en av de största auktoriserade Mekonomen bilverkstäderna i Skåne. Utöver sponsringen erbjuder företaget även 20% rabatt till alla medlemmar i Ariana FC vid uppvisande av medlemskort.