Najim Haidary klar för Ariana FC

Ariana FC har gjort klart med den afghanske landslagsbacken Najim Haidary inför den kommande säsongen i Ettan Södra.

Den 23-årige landslagsbacken är född i Holland och gjorde sin A-lagsdebut i holländske andraligan redan som 19-åring. Trots sin unga ålder har han redan hunnit spela sex landskamper för det afghanska landslaget, varav fyra VM-kvalmatcher. Najim kommer senast från en utlandssejour i Cypern där han spelade för klubben ENAD Polis Chrysochous och ser nu fram emot kommande säsong med Ariana:

– Jag är väldigt glad över att ansluta till Ariana FC. Jag har följt laget på distans genom mina lagkamrater från landslaget. Det är en imponerande resa klubben har gjort och jag hoppas kunna bidra till ännu fler framgångar, säger Najim Haidary.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Najim har varit i vårt sikte i två år och att till slut landa en spelare av hans kaliber känns extra roligt. I Najim får vi en bollbegåvad mittback som även kan behärska positionen som vänsterback och defensiva mittfältsrollen. Han är en spelare med rätt karaktär, vilket är precis vad vi letar efter hos nya spelare, säger sportchefen Omid Hushmand.

Foto: HHStudio

#ArianaFC