Timmy Löfqvist kliver in som marknadschef för Ariana FC

Klubben har förstärkt organisationen genom att anlita Timmy Löfqvist som ny marknadschef.

Som marknadschef kommer Timmy att arbeta med att leda klubbens marknads- och försäljningsarbete samt ingå i klubbledningen.

– Klubben växer för varje dag och i takt med de sportsliga framgångarna behöver även organisationen hänga med. Under våren har vi jobbat intensivt med att bygga en organisation med kompetenta människor som brinner för klubbens höga ambitioner. Det känns därför tryggt att få in Timmy som är kompetent, erfaren och en välkänd profil inom det lokala näringslivet, säger ordförande Taher Azizi.

Timmy kommer närmast från ett uppdrag som försäljningschef på Malmöbaserade tillväxtföretaget SportAdmin som är ett administrationsverktyg för föreningar.

– Jag känner mig väldigt ödmjuk inför uppgiften när jag fick frågan och jag har en stor respekt för dem som har arbetat dag och natt för att ta Ariana till den nivå klubben befinner sig på idag. Det ställer höga krav på de som skall bära varumärket Ariana, säger Timmy Löfqvist.

– Jag har 21 år bakom mig som företagare och en lång erfarenhet av föreningstänk med mina tre år som försäljningschef på SportAdmin som har varit en fantastisk skola för att knyta ihop det kommersiella och skapa affärsnytta inom och med föreningslivet. Jag attraheras av David och Goliat symboliken i detta uppdrag och Ariana är en klubb som än en gång kommer att sätta Malmö på kartan. Jag kommer att bidra med alla mina kunskaper och driv för att se till att det händer, säger Timmy Löfqvist.

#ArianaFC