Hussain Khalil tar över rollen som ungdomsansvarig

Det sker förändringar i klubbens organisation och senast är att vi förstärker med Hussain Khalil som tar över som ny ungdomsansvarig.

Vi är stolta över att välkomna Hussain Khalil till Ariana-familjen som vår nya ungdomsansvarig. Hussain kommer att spela en nyckelroll i att utveckla och stärka vår ungdomsverksamhet till nya höjder.

– Med vår klubb ständigt växande är det viktigt att ha rätt person på plats för att skapa struktur och säkerställa att vår ungdomsverksamhet når nya höjder. Vi uppskattar därför att Hussain stärker vår organisation med sin kompetens och har stort förtroende för att hans idéer kommer att leda till positiva förändringar, säger klubbchefen Norlla Amiri.

Hussein Khalil, som till vardags arbetar som ingenjör, är själv uppvuxen på Kroksbäck och har erfarenhet både från området och en bred kompetens inom fotbollen. Han kommer senast från Lilla Torg FF där han haft en roll som verksamhetsansvarig.

– Jag ser fram emot att först lära känna alla ungdomslagen bättre i klubben, då jag i min roll kommer ha mer kontakt med fler spelare och ledare. Det kommer att ställas högre krav på alla involverade, men det innebär också att jag kommer kunna erbjuda fler verktyg och resurser som kan hjälpa till att utveckla helheten inom ungdomsverksamheten, säger Hussain Khalil.

Foto: Suleyman Hussein – Nomadic Studio

#ArianaFC