Johan Brannefalk klar för Ariana FC

Johan Brannefalk skriver på för Ariana FC

Klubben inleder förberedelserna inför nästa säsong med ett starkt nyförvärv. Den erfarna och meriterade mittfältaren Johan Brannefalk har skrivit på ett tvåårsavtal, vilket markerar en viktig milstolpe i klubbens fortsatta ambition att växa och utvecklas långsiktigt.

Med över 9000 spelminuter i Superettan och en säsong i Allsvenskan är 26-årige Johan Brannefalk en ung men etablerad spelare på elitnivå. Efter att ha tillbringat en säsong i irländska högstaligan med Sligo Rovers, återvänder han nu till svensk fotboll. Brannefalks karriär började i Malmö FF:s ungdomsakademi, varefter han har representerat Trelleborgs FF, Ljungskile SK och Norrby IF i Superettan.

Johan Brannefalks kommentar:

– Att ansluta mig till Ariana FC är en spännande och betydelsefull utmaning för mig. Att ha följt klubbens framsteg genom seriesystemet har varit inspirerande, och nu ser jag fram emot att vara en del av denna resa. Mina ambitioner och förväntningar stämmer väl överens med klubbens vision. Jag är angelägen om att bidra med min erfarenhet från spel på elitnivå, både i Sverige och utomlands. Jag ser fram emot att skapa nya minnen tillsammans med både supportrar och lagkamrater och att bidra till klubbens fortsatta framgångar på planen, säger Johan Brannefalk.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

Det känns såklart otroligt bra att landa denna värvning. Johan är en sådan spelare som fansen kommer att älska. En spännande och högklassig spelare som jobbar hårt, vilket han har visat i både Allsvenskan, Superettan och även nu senast i högsta ligan i Irland. Johan kommer att spela i vår röda tröja under minst två år framöver.

Det här är även upptakten till en ny epok i klubben mot de mål vi har. De flesta av våra egna bästa spelare har förlängt. Fler nya etablerade spelare kommer att tillkomma för att spetsa till en redan väldigt bra trupp, säger sportchefen Omid Hushmand.

Välkommen till Ariana FC, Johan Brannefalk!

#ArianaFC