Intervju med lagkaptenen Arfan Habibi efter kontraktsförlängningen

Arfan Habibi har redan spelat tre säsonger för klubben och nyligen har han signerat en kontraktsförlängning för ytterligare två år.

I denna intervju för hemsidan delar han med sig av sina tankar om förlängningen, reflektioner från lagets första år i Ettan, och sina förväntningar inför den kommande säsongen.

Vad är dina tankar om beslutet att förlänga kontraktet?

Att förlänga kontraktet är ganska enkelt för mig. Jag älskar klubben, och människorna runt klubben är fantastiska. Här syftar jag på fansen, ledningen och mina lagkamrater. Klubben utvecklas ständigt. Mina ambitioner stämmer väl överens med klubbens. Det är vad man kan kallar en perfekt matchning.

Hur sammanfattar du det första året i Ettan för Ariana?

Jag skulle beskriva det som en berg- och dalbana. Som lag har vi tyvärr inte varit tillräckligt bra för att skapa de resultat vi önskat. En av anledningarna är att vi straffats hårt för personliga misstag vi gjort under säsongen. Det har visserligen kostat oss, men å andra sidan har det bidragit till att utveckla spelarna på ett individuellt plan.

Om du fick bestämma, vem var den bästa spelaren i Ariana FC under 2023?

Den frågan hoppar jag över, fråga mig nästa år! 😉

Vad förväntar du dig av 2024?

Jag förväntar mig att truppen etableras så snabbt som möjligt. På så sätt kan vår nya tränare Firat och resten av coachteamet implementera sina idéer. Det är också viktigt att truppen får så mycket speltid tillsammans som möjligt innan säsongens första match. Jag känner att klubben är på väg in i en magisk period.

Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till Agim, Besnik, Chadie, Anders och Mladen för deras fantastiska insatser förra året. Dessutom vill jag ge ett lika stort tack till våra magiska fans som alltid stöttar oss, oavsett om tider är goda eller dåliga.

Design: Shams Amini

Klubben och dess supportrar ser med spänning fram emot vad de kommande säsongerna kommer att innebära under Arfans kaptenstid!

#ArianaFC