Theodor Levenstad ny kommunikationschef

Ariana FC är glada att kunna meddela att Theodor Levenstad, endast 17 år gammal, har utnämnts till klubbens nya kommunikationschef.

Theodor, som för närvarande studerar på gymnasiet med inriktning på media inom tv- och bildproduktion, kommer att ha det övergripande ansvaret för klubbens kommunikationsplattformar, inklusive hemsidan, sociala medier och samordning av mediepersonalen som fotografer, videografer och grafiska designers.

Ordföranden Taher Azizi kommenterar nyrekryteringen:

– Att välkomna en ung, men samtidigt så mogen person som Theodor till denna viktiga roll i klubbledningen är otroligt spännande. I vår förening lägger vi stor vikt vid att engagera unga personer, med stort driv, för att nå nya framgångar. Jag är övertygad om att Theo kommer att utvecklas snabbt i sin nya roll och bidra starkt till vårt arbete.

Theodor själv delar sin entusiasm över det nya uppdraget:

– Att ha varit med i föreningen som ungdomsspelare och följt dess utveckling gör det extra speciellt att ta sig an denna roll. Det är en fantastisk möjlighet att få detta förtroende. Jag ser fram emot att både lära mig mer och bidra med mina befintliga kunskaper för att höja Arianas kommunikationsplattformar till en ny nivå. Precis som våra spelare behöver även jag supportrarnas stöd – jag hoppas att de engagerar sig i och hejar på de inlägg vi publicerar.

Klubben och dess supportrar ser med spänning fram emot Theodors bidrag till klubben och önskar honom all lycka till med sitt nya uppdrag. Välkommen till en ny roll i klubben, Theodor!

#ArianaFC