Ariana tar in målvakt från Superettan

Ariana FC är glada att meddela att målvakten Wahlfrid Nilsson ansluter till laget inför säsongen 2024.

Wahlfrid, 20 år, kommer senast från AFC Eskilstuna där han samlat på sig värdefull erfarenhet genom att spela i Superettan. Med sina rötter i Ystads IF, och med tidigare spel i KSF Prespa Birlik, har Wahlfrid visat prov på sin talang och förmåga. Hans tid i Superettan har gett honom erfarenheter som är avgörande för hans fortsatta utveckling som målvakt.

Wahlfrid Nilssons kommentar om sin övergång till Ariana:

– Jag är glad att komma till en klubb som Ariana FC, som inte bara satsar starkt, men också har en familjär känsla och ett starkt varumärke. Det är en spännande utmaning för mig och jag lovar att göra mitt bästa för att hålla så många nollor som möjligt, tillsammans med hela laget.

Sportchefen Omid Hushmands kommentar:

– Wahlfrid är en ung, talangfull målvakt med många styrkor i verktygslådan. Vi är väldigt nöjda med att ha honom hos oss de närmsta två åren. Han kommer in med Superettan- och elitfotbollserfarenhet, vilket är värdefullt för oss. I Ariana FC:s miljö kommer han att få möjligheten att utvecklas till en världsmålvakt under ledning av vår målvaktstränare Ola Tidman.

Wahlfrid Nilsson och Omid Hushmand – Foto: Viggo Grönlund

Alla i Ariana FC-familjen önskar Wahlfrid all lycka till och ser fram emot att tillsammans uppnå nya framgångar.

Varmt välkommen till Ariana, Wahlfrid Nilsson!

#ArianaFC