Marcus Kaloudis ansluter som ny assisterande tränare till Ariana FC

Ariana FC är stolta över att presentera Marcus Kaloudis som vår nya assisterande tränare.

Marcus kommer senast från ett framgångsrikt uppdrag som huvudtränare för FC Rosengård 1917 i division 1 och har en gedigen bakgrund inom ungdomsfotboll, med erfarenhet från klubbar som Hammarby och LB07.

Marcus Kaloudis kommentar: “Att ansluta mig till Ariana FC är en spännande möjlighet. Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och passion för fotboll till detta dynamiska och framåtsträvande lag. Mitt mål är att arbeta tillsammans med spelarna och ledarstaben för att fortsätta bygga på klubbens framgångar och utveckla unga talanger.”

Sportchef Omid Hushmands kommentar: “Marcus är en ung, kompetent och varm person som vi ser framemot att följa på en spännande resa i div 1 södra. Med honom skapar vi en ännu starkare ledarstab och en ökad tydlighet i rollfördelningen bakom Firat.”

Ariana FC ser med entusiasm fram emot de nya perspektiv och den erfarenhet som Marcus Kaloudis tillför vårt tränarteam. Vi önskar honom all lycka till i sin nya roll och ser fram emot en framgångsrik säsong tillsammans.

Välkommen till Ariana FC, Marcus!

Foto: Viggo Grönlund