Ariana FC söker en evenemangsansvarig

Klubben utvecklas ständigt, och i vår strävan att höja åskådarupplevelsen under 2024, letar vi nu efter en evenemangsansvarig.

Är du en passionerad och engagerad person med intresse eller erfarenhet inom eventplanering? Vill du vara med och utveckla evenemang för Ariana FC, en fotbollsklubb på uppgång? Nu har du chansen att bli en del av vår klubbledning som evenemangsansvarig för A-lagets matcher i Ettan 2024.

Om rollen:
Som evenemangsansvarig spelar du en nyckelroll i planeringen och genomförandet av våra evenemang, med ett särskilt fokus på hemmamatcher. Du ansvarar för att engagera medlemmar, föräldrar och supportrar, och ser till att varje event blir en framgång.

Vem söker vi?
Vi letar efter dig som är organiserad, självgående och har erfarenhet av eventplanering och projektledning. Du är en person som kan inspirera och engagera andra, med ett starkt intresse för fotboll och samhällsengagemang.

Möjligheter:
Detta är en fantastisk möjlighet att bygga upp ditt professionella nätverk och vidareutveckla dina kunskaper i en klubb som växer snabbt. Som en viktig del av vår klubbledning kommer du att ha stor inverkan på klubbens framtid.

Ersättning:
Tjänsten som evenemangsansvarig är en betald position, med en månadslön som återspeglar din insats och ansvarsområden.

Ansök nu!
Är du redo för utmaningen? Skicka in ditt personliga brev och CV snarast, men senast den 15 februari, till: info@arianafc.com.

För frågor, kontakta biträdande klubbchef Zubair Haya på 076-5668167 eller ordförande Taher Azizi på 076-5608105.

Bli en del av vårt team och bidra till framgången hos Ariana FC!