Alexander Blomqvist - Ariana FC

Alexander Blomqvist skriver på för Ariana FC

Ariana FC är stolta över att officiellt välkomna Alexander Blomqvist till vår trupp.

Ariana FC välkomnar Alexander Blomqvist, en robust försvarare med rötter i Malmö FF och erfarenhet från både Allsvenskan och Superettan. Han spelade en nyckelroll i Trelleborgs FF:s uppflyttning till Allsvenskan och har under de senaste fem säsongerna representerat GIF Sundsvall i både Superettan och Allsvenskan. Nu återvänder han till Malmö för att spela för Ariana FC.

Med en imponerande karriär och erfarenhet, ser Alexander fram emot att bidra till Ariana FC:s framgångar.

Alexander Blomqvists kommentar: “Det känns bra att allt är på plats och skönt att komma igång igen. Det är en klubb med tydliga visioner och som är på uppgång, och därför föll valet på Ariana. Jag hoppas att vi tillsammans kan skapa de bästa förutsättningarna för att lyckas med vårt mål och vinna så många matcher som möjligt.”

Sportchef Omid Hushmands kommentar: “Alexander är en fantastisk mittback och vi är lyckliga över att ha lyckats säkra hans signatur. Vi pratar om en mittback av allsvensk kaliber här. Han läser spelet mycket väl och har en stark närvaro på planen. Alexs trygghet med bollen, i kombination med hans förmåga att hålla sig lugn under press, gör att han passar in perfekt hos oss.”

Från klubbens sida önskar vi Alexander stor lycka till och ser fram emot hans framgångar under säsongen.

Välkommen till Ariana FC, Alexander!

Foto: Viggo Grönlund

#ArianaFC