Brwa Nouri klar för Ariana FC

Ariana FC är stolta över att presentera vårt senaste nyförvärv, Brwa Nouri, som ansluter till klubben med en imponerande bakgrund inom internationell fotboll.

Efter en sejour i Indonesien med Bali United och betydande framgångar med Östersunds FK och Europaspel, återvände Brwa till Dalkurd FF förra säsongen. Nu är Nouri redo för nästa kapitel i sin karriär med en flytt till Malmö och spel med Ariana FC.

Brwa Nouris kommentar: “Att ansluta till Ariana FC och dess framåtblickande fotbollsprojekt är en spännande utmaning jag ser fram emot. Jag är redan imponerad av klubbens kultur och mentalitet. Drömmen om att nå toppen känns inom räckhåll, och jag kan knappt vänta på att bidra till att göra den till verklighet.”

Sportchef Omid Hushmands kommentar: “Det känns helt enkelt fantastiskt. Vi tar in en magisk spelare med meriter från landslag och Europa-spel. I Brwa får vi en pådrivare, klok, välmeriterad och fantastisk mittfältare i vårt bygge. Hans rutin är precis vad vi som förening och även unga spelarna runtomkring honom behöver för att växa i år.”

Med Nouris ankomst förstärker Ariana FC inte bara sin trupp med en erfaren mittfältare, utan också med en spelare som bär med sig en vinnande mentalitet och en djup förståelse för spelet på högsta nivå. Hans erfarenheter från spel i internationella matcher och ledarskapskvaliteter kommer att vara ovärderliga för årets upplaga.

Vi på Ariana FC är glada över att välkomna Brwa Nouri till klubben och ser fram emot de framgångar vi tillsammans kommer att uppnå.

Välkommen till Ariana FC, Brwa Nouri!